Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutsal taş görmek

Rüyada kutsal taş görmek

Rüyada kutsal taş görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada kutsal taş gördüyseniz:

  • Zafer kutlamalarına başlayabilirsiniz.

Rüyada kutsal taş görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, insanlardan takdir toplayacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kutsal topraklarda olduğunu görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kutsal mekan görmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kutsal topraklarda olmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kutsal su içmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kutsal emanetleri görmek mevki kazanacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kutsal bir yere gitmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına yorulur.

Rüyada kutsal yerleri görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments