Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutsal topraklarda olmak

Rüyada kutsal topraklarda olmak

Rüyada kutsal topraklarda olmak rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kutsal topraklarda olmak gördüyseniz:

  • Normalde oyunu kurallarına göre oynayan birisi olmanıza rağmen bazı kuralları atlamış olabilirsiniz.

Rüyada kutsal topraklarda olmak kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada kendini kutsal topraklarda görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, yardımcı olmayacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kutsal toprakları görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kutsal topraklara gitmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada kutsal topraklarda olduğunu görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada kutsal bir yere gitmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kutsal taş görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kutsal emanetleri görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, iş yeri sahibi olacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments