Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutsal su içmek

Rüyada kutsal su içmek

Rüyada kutsal su içmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutsal su içmek gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Rüyada kutsal su içmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, onlar tarafından yüceltileceğine tabir olunur.

Rüyada kutsal yerlere gitmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutsal kitap görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına tabir olunur.

Rüyada kutsal yerleri görmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada kutsal topraklarda olmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalettir.

Rüyada kutsal topraklarda olduğunu görmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, rahat bir hayata adım atılacağına delalettir.

Rüyada kutsal bir yere gitmek kız çocuğunun olacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kutsal emanetleri görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments