Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küsken barışmak

Rüyada küsken barışmak

Rüyada küsken barışmak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kişinin yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küsken barışmak gördüyseniz:

  • Bir süre için zamanınızı özel işlerinize ayırabilirsiniz.

Rüyada küs bir arkadaşınızla barışmak başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun arkadaşınla barışmak rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğunla barışmak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, getirisi çok olan işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, arkasından gıybet edeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun sevgiliyle barışmak sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada küs olan arkadaşla barışmak borcunun kalmayacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada küs olan kişiyle barışmak iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments