Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun arkadaşınla barışmak

Rüyada küs olduğun arkadaşınla barışmak

Rüyada küs olduğun arkadaşınla barışmak ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, hasret içinde kalacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun arkadaşınla barışmak gördüyseniz:

  • Sizin için işlevselliğini yitirmiş ya da çıkarlarınıza hizmet etmeyen anlaşma, düzenleme veya ilişkileri hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada küs bir arkadaşınızla barışmak yaşama dört elle sarılacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalettir.

Rüyada küs olduğun arkadaşınla barışmak yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işaret eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet eder.

Rüyada küs olduğum arkadaşımla barışmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küstüğün arkadaşla barışmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına inanılır.

Rüyada küs olunan arkadaşla barışmak çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla barışmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, kızgınlıkların geçeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine işaret eder.

Rüyada küs arkadaşınla barışmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments