Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs sevgiliyle konuşmak

Rüyada küs sevgiliyle konuşmak

Rüyada küs sevgiliyle konuşmak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs sevgiliyle konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi bazı alevlenmiş konuların tam ortasında bulabilirsiniz.

Rüyada küs sevgiliyle konuşmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kendisiyle övüneceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun eski sevgiliyle konuşmak kazanca kavuşacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine işaret eder.

Rüyada küstüğün biriyle konuşmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, haksızlık edeceğine delalettir.

Rüyada küs birisiyle konuşmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada küs komşuyla konuşmak tüm özlemini gidereceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada küslerle konuşmak geleceğin güzelliklerle dolacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğu biriyle telefonda konuşmak yıpranacağına, strese gireceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonda konuşmak geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, kesesinin dolacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments