Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğunuz biriyle kavga etmek

Rüyada küs olduğunuz biriyle kavga etmek

Rüyada küs olduğunuz biriyle kavga etmek gururlu bir hayat süreceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğunuz biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Kararlar almadan önce kar zarar hesabını iyi yapmalısınız.

Rüyada küs olduğun arkadaşınla kavga etmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, parasız günler geçireceğine yorulur.

Rüyada küstüğün kişiyle kavga etmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet eder.

Rüyada küs olan biriyle kavga etmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun biriyle kavga etmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun arkadaşla kavga etmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, haksızlık yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun kişiyle kavga etmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulur.

Rüyada küs biriyle kavga etmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğunuz biriyle kavga etmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments