Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun biriyle barışmak

Rüyada küs olduğun biriyle barışmak

Rüyada küs olduğun biriyle barışmak çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun biriyle barışmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yeni bir iş birliği sizi karlı veya faydalı bir yola sokabilir.

Rüyada küs olunan arkadaşla barışmak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya yorulur.

Rüyada küs olanla barışmak gönülsüzce bir yere gideceğinize, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs bir arkadaşınızla barışmak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, isabetli adımlar atacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs komşuyla barışmak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun biriyle barışmak rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs arkadaşınla barışmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun kişiyle barışmak masumluğunu ispat edeceğine, sevinçli haberler geleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada küsken barışmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments