Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs komşuyla barışmak

Rüyada küs komşuyla barışmak

Rüyada küs komşuyla barışmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, girilen yolda zarar edileceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine tabir olunur.

Rüyada küs komşuyla barışmak gördüyseniz:

  • Belli bir planınız istenilen son halini almaya başlıyor olabilir.

Rüyada küs komşuyla barışmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, nimet ve berekete ereceğine yorulur.

Rüyada küs olduğun akrabayla barışmak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olan akrabayla barışmak eline yeni fırsatların geçeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kendisine kızacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle barışmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kurtuluşu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olan eşle barışmak karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine inanılır.

Rüyada küs arkadaşla barışmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, duaların boşa gideceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küstüğün biriyle barışmak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, yüksek moralli olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments