Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğu arkadaşıyla barışmak

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla barışmak

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla barışmak elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, elindeki malların gideceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla barışmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz ya da önemsediniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz.

Rüyada küs olduğum arkadaşımla barışmak dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada küs bir arkadaşınızla barışmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine yorulur.

Rüyada küs arkadaşınla barışmak ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs arkadaşla barışmak hatalı ve kusurlu işler yapacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, sıkıntılarından arınacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada küs olunan arkadaşla barışmak dişe diş savaşacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak zahmetli bir işin sona ereceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada küstüğün arkadaşla barışmak ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments