Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun arkadaşını görmek

Rüyada küs olduğun arkadaşını görmek

Rüyada küs olduğun arkadaşını görmek her anlamda şifa bulmaya, tutumlu bir yaşam süreceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, bazı ortak işlere gireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun arkadaşını gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla barıştığını görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın küstüğünü görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını küs görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs arkadaş görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olunan arkadaşla barışmak rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada küs arkadaşına sarılmak huzur ve şifa bulacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olunan arkadaş görmek sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski küs arkadaş görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments