Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını küs görmek

Rüyada arkadaşını küs görmek

Rüyada arkadaşını küs görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını küs gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız, düşünmeyi bırakıp harekete geçmelisiniz.

Rüyada küs olduğun arkadaşını görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine inanılır.

Rüyada küstüğün arkadaşı görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulur.

Rüyada küs olan arkadaşı görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğum arkadaşımı görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak hayata karşı isteksizleşeceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının küs olduğunu görmek adının ve şanının yürüyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına işarettir.

Rüyada en yakın arkadaşla küstüğünü görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, daha iyi anlaşır olacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada küs olduğun arkadaş görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments