Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olunan arkadaş görmek

Rüyada küs olunan arkadaş görmek

Rüyada küs olunan arkadaş görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, bundan güç ve cesaret alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada küs olunan arkadaş gördüyseniz:

  • Sözkonusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Rüyada küs arkadaşınla barıştığını görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşla küstüğünü görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs arkadaşla kavga etmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, zor bir işe girileceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olan arkadaşı görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına delalet eder.

Rüyada küs olunan arkadaşla barışmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşına sarılmak dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, hayırlı işlerde yer alacağına delalet eder.

Rüyada küs olduğun arkadaşınla kavga etmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla barıştığını görmek işinden geri kalacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments