Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğumuz biriyle barışmak

Rüyada küs olduğumuz biriyle barışmak

Rüyada küs olduğumuz biriyle barışmak sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğumuz biriyle barışmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, bilgi paylaşımları, zaman ayırmak v.b şeyler önemli bir konuda size faydalı olabilir.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla barışmak yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs arkadaşla barışmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada küstüğün biriyle barışmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine tabir olunur.

Rüyada küs biriyle barışmak çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küsken barışmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, moral bozukluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğunuz biriyle barışmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada küs olan eşle barışmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine inanılır.

Rüyada küs olduğum arkadaşımla barışmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments