Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olan arkadaşı görmek

Rüyada küs olan arkadaşı görmek

Rüyada küs olan arkadaşı görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olan arkadaşı gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada küs olan arkadaşla barışmak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, borçları varsa ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada küstüğün arkadaşı görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, güzel davetler alacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına işarettir.

Rüyada en yakın arkadaşla küstüğünü görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işarettir.

Rüyada küs olduğu arkadaşıyla barışmak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşınla küs olduğunu görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşın küstüğünü görmek özel hayatında sessizleşeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine inanılır.

Rüyada küs olunan arkadaş görmek fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine tabir olunur.

Rüyada eski küs arkadaş görmek daha güzelleşeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments