Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs komşunu görmek

Rüyada küs komşunu görmek

Rüyada küs komşunu görmek ferahlığa çıkılacağına, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, eşyaların yenileneceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs komşunu gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz, olayların kendiliğinden şekillendiğine şahitlik edebilirsiniz.

Rüyada küs komşu görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işarettir.

Rüyada küs olduğu komşuyu görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, bereketli günler geçirileceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun komşunu görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada küs komşuyla konuşmak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, işlerin rast gideceğine işarettir.

Rüyada küs komşuyla barışmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğu komşusunu görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada küs komşunu görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle küs görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments