Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru otları yakmak

Rüyada kuru otları yakmak

Rüyada kuru otları yakmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine delalettir.

Rüyada kuru otları yakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı hareketlenmeler olabilir.

Rüyada kuru ot yakmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kuru otları yakmak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru ot temizlemek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine işarettir.

Rüyada kuru ot yemek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına işarettir.

Rüyada kuru otları temizlemek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kafasının da rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru ot toplamak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru ot kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kuru ot görmek önemli bir lider haline geleceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, çok büyük özgüven kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments