Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru ağaç görmek

Rüyada kuru ağaç görmek

Rüyada kuru ağaç görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, terfi alacağına, yeni bir eve taşınacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada kuru ağaç gördüyseniz:

  • Küçük şeyleri büyüterek karşınızdakine saygısız tutumlar içine girmeniz olasıdır.

Rüyada büyük kuru ağaç görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru ağaç dikmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, maaşının artacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada kuru ağacı kesmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru ağaçlar görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, sebep olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına alamet eder.

Rüyada kuru ağaç dalı kesmek ölümcül hastalıklara işaret, geçimi zorluklarla kazanacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru ağaç dalı toplamak geleceğe olan inancını yitireceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına delalettir.

Rüyada kuru ağacın yeşerdiğini görmek eşiyle bahtiyar olacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru ağaç kesmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, rütbenin yükseleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments