Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu kayısı görmek

Rüyada kurtlu kayısı görmek

Rüyada kurtlu kayısı görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu kayısı gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler vereceğiniz kararlar üzerinde etkili olabilir.

Rüyada kurtlu kuru kayısı görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına yorulur.

Rüyada kayısı içinde kurt görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, yeni bir ortama gireceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış kayısı görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayısının içinde kurt görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işarettir.

Rüyada kurtlu kayısı yemek kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu kayısı görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, günlerini hastanede geçireceğine işaret eder.

Rüyada kayısı kurdu görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, başının ağrıyacağına tabir olunur.

Rüyada kayısıdan kurt görmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments