Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu hamur görmek

Rüyada kurtlu hamur görmek

Rüyada kurtlu hamur görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, borçların ödeneceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, kazancın artacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu hamur gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız oldukça fazla masraf yapabilirsiniz.

Rüyada kurtlu hamur görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kişinin afiyette olacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına inanılır.

Rüyada hamurda kurt görmek mal ve para kazanılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına rivayet eder.

Rüyada hamurun içinde kurt görmek sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada tuzsuz hamur yoğurmak uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamur yapan birini görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, ruhen rahatlığa erileceğine işarettir.

Rüyada pişmiş hamur yemek günahlarına tövbe edeceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada kek hamuru yoğurmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, çirkin sözler işitileceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına delalettir.

Rüyada hamur mayalamak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments