Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamur yapan birini görmek

Rüyada hamur yapan birini görmek

Rüyada hamur yapan birini görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, hayırlı bir hayat süreceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada hamur yapan birini gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, işlerinize karışılmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada sütle hamur yoğurmak verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada bir leğen hamur görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanık hamur görmek maddi güç sahibi olacağına, arkadaştan görülecek faydaya, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamur yediğini görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada hamurun içinde saç görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş hamur görmek umutlarının biteceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kazancının azalacağına inanılır.

Rüyada kızartılmış hamur görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada hamur kesmek yaptığı hataları düzelteceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments