Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış şeker görmek

Rüyada kurtlanmış şeker görmek

Rüyada kurtlanmış şeker görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, geçim derdinin son bulacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kurtlanmış şeker gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz.

Rüyada şekerin içinde kurt görmek kazancının düşeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, aksiliklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış şeker görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, umutların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu şeker görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işarettir.

Rüyada şekerin içinde kurtçuk görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada şeker kusmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mevlana şekeri görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine tabir olunur.

Rüyada bakır şekerlik görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada sevgiliden şeker almak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments