Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadan kurt düşürmek

Rüyada arkadan kurt düşürmek

Rüyada arkadan kurt düşürmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada arkadan kurt düşürmek gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Rüyada arkadan kurt düşürmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadan ilişkiye girdiğini görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada birine arkadan sarılmak rızkının kesileceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı yorulmaktadır.

Rüyada arkadan iş çevirmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadan yürümek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadan kan görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, ticaretin önünün açılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi arkadan görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi arkadan görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments