Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt yemek

Rüyada kurt yemek

Rüyada kurt yemek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, hasta olacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kurt yemek gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan bazı işleriniz sorunlu olabilir.

Rüyada kurtlu pasta yemek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kurtlu et yemek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine alamet eder.

Rüyada kurtlu makarna yemek zararların yakında telafi edileceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu meyve yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalettir.

Rüyada kurtlu elma yemek büyük bir ikilemde kalacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işarettir.

Rüyada kurt yemek vermek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu zeytin yemek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, malının ve aşının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu bir şey yemek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments