Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt saldırdığını görmek

Rüyada kurt saldırdığını görmek

Rüyada kurt saldırdığını görmek büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Rüyada kurt saldırdığını gördüyseniz:

  • Gerçi siz eninde sonunda şansınızın büyük yardımıyla olumsuzluklardan çabuk sıyrılacaksınız.

Rüyada kurt köpeği saldırdığını görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, düzenin kurulacağına, makamının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada kurt saldırdığını görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurt köpeğinin saldırdığını görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtların saldırdığını görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada kurdun saldırdığını görmek her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada kurt saldırmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, her daim temkinli olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına delalet eder.

Rüyada öküz saldırdığını görmek işlerin aksamayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada kedinin saldırdığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments