Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt gibi ulumak

Rüyada kurt gibi ulumak

Rüyada kurt gibi ulumak sağlık sorunlarının biteceğine, yani babasına benzeyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurt gibi ulumak gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkiniz farklı bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada kurt gibi ulumak çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, adeta havalara uçacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada köpek gibi ulumak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına inanılır.

Rüyada kurt uluduğunu görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine delalettir.

Rüyada uludağa çıkmak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada ulubatlı hasanı görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine rivayet eder.

Rüyada uludağ görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşer gibi olmak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada düşer gibi olmak iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments