Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada postal görmek

Rüyada postal görmek

Rüyada postal görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine tabir olunur.

Rüyada postal gördüyseniz:

  • Biraz gayretle bunu yenip, alacağınız teklifleri değerlendirmelisiniz.

Rüyada asker postalı görmek çok büyük mutluluk duyacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına işarettir.

Rüyada postal giymek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada postal görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, hanesinin bollukla dolacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada asker postalı giymek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, planlarının işe yarayacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments