Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşun metali görmek

Rüyada kurşun metali görmek

Rüyada kurşun metali görmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karamsarlığa düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurşun metali gördüyseniz:

  • İşiniz veya öğreniminizle ilgili bir gelişim için maddi desteğe ihtiyacınız olacak.

Rüyada kurşun metali görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada metal kol saati görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine işaret eder.

Rüyada yerde metal para bulmak güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada metal makas görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yabancı metal para görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada metal düğme görmek sorunların çözüleceğine, yolculuğa, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine inanılır.

Rüyada metal bilezik görmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parlak metal görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments