Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbanlık almak

Rüyada kurbanlık almak

Rüyada kurbanlık almak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, kendisine kızacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya alamet eder.

Rüyada kurbanlık almak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki bir fikri karlı bir işe dönüştürebilirsiniz.

Rüyada akika kurbanı kesmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurbanlık insan görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kurbanını kesmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurbanlık koyun almak mutluluktan bolca nasipleneceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kurbanlık et görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada kendini kurbanlık olarak görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada büyükbaş kurbanlık görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, kişinin rahat nefes alacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına tabir olunur.

Rüyada kurbanlık boğa görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments