Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbanlık et görmek

Rüyada kurbanlık et görmek

Rüyada kurbanlık et görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, bol rızık elde edeceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, gözyaşına boğulacağına, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurbanlık et gördüyseniz:

  • Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler.

Rüyada kurbanlık et görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kurbanlık boğa görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurbanlık koyunlar görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada kurbanlık insan görmek gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurbanlık kuzu almak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, hasret çekenlerin buluşacağına inanılır.

Rüyada kurbanlar görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına rivayet eder.

Rüyada kurbanı karnından kesmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kurbanlık koyun kesildiğini görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments