Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kurbanlık olarak görmek

Rüyada kendini kurbanlık olarak görmek

Rüyada kendini kurbanlık olarak görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada kendini kurbanlık olarak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerde bulunmayın.

Rüyada kendini kurbanlık olarak görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, yeni bir hayata başlayacağına işarettir.

Rüyada kurbanlık insan görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işarettir.

Rüyada kurbanlık boğa görmek güzelliklerle dolacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada kurbanlık koyun satın almak rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zayıf kurbanlık görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada akika kurbanı kesmek sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalettir.

Rüyada kurbanlık dana görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada kurbanlık kuzu görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, kötü duygularını yeneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments