Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerim görmek

Rüyada kuranı kerim görmek

Rüyada kuranı kerim görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, işlerin daha kötüleşeceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuranı kerim gördüyseniz:

  • Bitirilmesi gereken işlerinizi ihmal edebilirsiniz.

Rüyada kuranı kerimi yanlış okumak kazancının çok daha fazla olacağına, işlerinin kötüleşeceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerim okunduğunu duymak büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinde kuranı kerim görmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada kuranı kerimi düşürdüğünü görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada kuran kerim görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi kucağında görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işaret eder.

Rüyada kuran kerim yazmak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi hediye etmek çok zor günler geçireceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments