Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerim okutmak

Rüyada kuranı kerim okutmak

Rüyada kuranı kerim okutmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, ilişkilerin noktalanacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, zor bir işe girileceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerim okutmak gördüyseniz:

  • Yanlış veya eksik bilgilendirilmelere bağlı yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kuranı kerim okutmak maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aileye büyük bir ev alınacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuran kerim okuyan birini görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına işarettir.

Rüyada kuran kerim okunduğunu görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim okunduğunu duymak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerim okuyan birini görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerimi okuyamamak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuranı kerim okuyamamak borçlarının kapacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerim okunduğunu görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments