Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran kerim okunduğunu görmek

Rüyada kuran kerim okunduğunu görmek

Rüyada kuran kerim okunduğunu görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kuran kerim okunduğunu gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkabilecek durumlarda temkinli davranmakta veya arka planda kalmakta fayda var.

Rüyada kuran kerim okuyan birini görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kuranı kerimi okuyamamak kafasının rahat olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimi okumaya çalışmak eline geçen gelirin de çoğalacağına, kazançlı adımlar atılacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim okuyamamak işlerin günden güne artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim okutmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim okunduğunu görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine işaret eder.

Rüyada kuran kerim okunduğunu görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim okuyan birini görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments