Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran kerim öğrenmek

Rüyada kuran kerim öğrenmek

Rüyada kuran kerim öğrenmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, her zaman çok başarılı olacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, uzun yıllar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kuran kerim öğrenmek gördüyseniz:

  • Fazla talepkar görünmemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada kuranı kerim öğrenmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kuran kerim öğrenmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine işaret eder.

Rüyada kuranı kerimi yanarken görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerimi suyun içinde görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kuranı kerim hediye almak aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinden kuranı kerim almak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, önemli işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimi ateşe atmak rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments