Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran kerimi öpmek

Rüyada kuran kerimi öpmek

Rüyada kuran kerimi öpmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada kuran kerimi öpmek gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada kuranı kerimi öpmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada kuran kerimi öpmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerim öpmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, saygısını toplayacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerim aramak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına yorulur.

Rüyada kuranı kerimi elinde tutmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, onu yalnız bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerim tutmak böylece hayatının da düzene gireceğine, kazançlı işlere girileceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine yorulur.

Rüyada kucağında kuranı kerim görmek mirasa, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerimin yazılarının silindiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments