Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran kerim görmek

Rüyada kuran kerim görmek

Rüyada kuran kerim görmek insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kuran kerim gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada kuranı kerim okumak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, öz güveninin yerine geleceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim harfleri görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerim yandığını görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yırtılmış kuranı kerim görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim meali görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, büyük ve güzel işler yapacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük kuranı kerim görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim bulmak yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim almak bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments