Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuranı kerim dağıtmak

Rüyada kuranı kerim dağıtmak

Rüyada kuranı kerim dağıtmak bir sıkıntıya girmeye, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, işlerin kara geçeceğine, insanlarla tartışacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim dağıtmak gördüyseniz:

  • Evde veya evle ilgili beklenmedik değişiklik ya da düzenlemeler sizin yararınıza sonuçlanabilir, endişelenmeyin.

Rüyada kuranı kerim dağıtmak güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim hediye etmek ekmeğin kesileceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuranı kerim okutmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı kerimi elinde tuttuğunu görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet eder.

Rüyada kuranı kerimi yanmış görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, maddi açıdan rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada kuranı kerim hediye vermek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran kerimi okumak maddi olarak güç kazanacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerim saklamak yanlış yatırımlar yapacağına, eşine değerli hediyeler alacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments