Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran yazılı kolye görmek

Rüyada kuran yazılı kolye görmek

Rüyada kuran yazılı kolye görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, ağız tadına kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kuran yazılı kolye gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız durumunda, olaylar sizin müdahalenize gerek kalmadan çözülebilir veya yok olup gidebilir.

Rüyada kuran yazılı kolye görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada kuran yazılı altın kolye görmek takdir edilen kişi olacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dua yazılı kolye görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada isim yazılı kolye görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran yazısı görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada gökte kuran yazısı görmek yeni bir araba satın alınacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arapça kuran yazısı görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine rivayet eder.

Rüyada elinde kuran yazısı görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments