Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökte kuran yazısı görmek

Rüyada gökte kuran yazısı görmek

Rüyada gökte kuran yazısı görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, akıllı adımlar atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, kafasının boşalacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine delalettir.

Rüyada gökte kuran yazısı gördüyseniz:

  • Biraz romantizm veya keyifli planlar ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada gökte kuran yazısı görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada gökte yazı görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, hırsızlık yapacağına delalettir.

Rüyada gökte kuran görmek musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına inanılır.

Rüyada arapça kuran yazısı görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta kuran yazısı görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kuran yazılı görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada alnında kuran yazısı görmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarda kuran yazıları görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments