Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran yasin görmek

Rüyada kuran yasin görmek

Rüyada kuran yasin görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kuran yasin gördüyseniz:

  • Kafanızı diğer konulara odaklayabilmekte bile zorluk çekmeniz mümkündür.

Rüyada kuran yasin görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, duymadığı sözleri duyacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına inanılır.

Rüyada kuranda yasin okumak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurandan yasin okumak çok büyük adımlar atılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kuranda yasin aramak kindar olacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran yasin okumak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına alamet eder.

Rüyada yasin kuran okumak sorunlarını bitireceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işaret eder.

Rüyada yasli adamlar görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına inanılır.

Rüyada yasin kitabı hediye almak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments