Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran ve tesbih görmek

Rüyada kuran ve tesbih görmek

Rüyada kuran ve tesbih görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kuran ve tesbih gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde rahatsız edici veya sıkıldığınız durumlar meydana gelirse ilginizi çeken, hoşunuza giden, yapmaktan zevk aldığınız başka bir olaya başlayacaksınız.

Rüyada kuran ve tesbih görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tesbih ve kuran görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının elinde tesbih görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tesbih dükkanı görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tesbih püskülü görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kişinin tesbihini görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tesbihin koptuğunu görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, hastalıklarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kopan tesbih görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments