Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okuyanı dinlemek

Rüyada kuran okuyanı dinlemek

Rüyada kuran okuyanı dinlemek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada kuran okuyanı dinlemek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Rüyada kuran okunduğunu dinlemek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine delalettir.

Rüyada kuran okuyan birini dinlemek işlerinin düzeleceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kuran okuyanı dinlemek şeytana uyacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada kuran okunurken dinlemek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada kuran okuyan kişiyi dinlemek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet eder.

Rüyada kurandan ayet dinlemek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerim dinlemek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuran dinlemek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments