Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okuyan kişiyi dinlemek

Rüyada kuran okuyan kişiyi dinlemek

Rüyada kuran okuyan kişiyi dinlemek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, karanlıkların aydınlanacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran okuyan kişiyi dinlemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiye veya önerilerinizi dinleme konusunda isteksiz olabilirler ya da sizin fikirlerinizden tamamen farklı fikirlere sahip olmaları ufak tefek gerilime neden olabilir.

Rüyada kuran okuyan kişiyi dinlemek hasta ise şifa bulacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine işaret eder.

Rüyada kuran okuyanı dinlemek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, dış ticarete atılacağına alamet eder.

Rüyada kuran okunurken dinlemek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran okunduğunu dinlemek fedakârlıklar yapacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, hayırlı bir sürece girileceğine inanılır.

Rüyada kuran okuyan birini dinlemek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan kişi görmek büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kuran okuyan kişiyi görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran kerim dinlemek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments