Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran dinlemek

Rüyada kuran dinlemek

Rüyada kuran dinlemek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada kuran dinlemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara girmeniz durumunda kötü bir pozisyonda kalabilirsiniz.

Rüyada kurandan ayet dinlemek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurandan ayetler dinlemek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, namaz kılacağına, çok doğru bir yol tutulacağına alamet eder.

Rüyada kuran okumak ve dinlemek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranı kerim dinlemek yokluğa düşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada türbede kuran dinlemek korkularından kurtulacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide kuran dinlemek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Rüyada kuran ayeti dinlemek elinin döneceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada camide kuran dinlediğini görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, planların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments