Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okuyan kişiyi görmek

Rüyada kuran okuyan kişiyi görmek

Rüyada kuran okuyan kişiyi görmek yaşama isteğinin artacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kız çocuğunun olacağına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına rivayet eder.

Rüyada kuran okuyan kişiyi gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara tamam demeden önce araştırmacı olmalısınız.

Rüyada kuran okuyan kişiyi görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan kişi görmek kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, içini açmaya karar vereceğine delalet eder.

Rüyada kuran okuyan kişiyi dinlemek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hanenizde bolluk olacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına delalettir.

Rüyada birinin kuran okumasını görmek borçlarının biteceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kuran okuyan erkek görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, zahmete ve derde düşeceğine tabir olunur.

Rüyada camide kuran okunduğunu görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kuran okunurken dinlemek huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, aileyle iş yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada evinde kuran okunduğunu görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments