Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okuyamadığını görmek

Rüyada kuran okuyamadığını görmek

Rüyada kuran okuyamadığını görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, rahatının yerine geleceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sermayesinin boşa gideceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran okuyamadığını gördüyseniz:

  • Kendinizi bitkin hissediyorsunuz.

Rüyada kuran okunan evde bulunmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada kuran okunurken dinlemek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada kuran okuyanı dinlemek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına inanılır.

Rüyada kuran okunurken duymak o kişiye zararının dokunacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kuran okuyan birini dinlemek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuran okuyan kadın görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan kişiyi görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, hastalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran okunan yere gitmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments