Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran okunmasını duymak

Rüyada kuran okunmasını duymak

Rüyada kuran okunmasını duymak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada kuran okunmasını duymak gördüyseniz:

  • Bil ki, önemli kararyar vermek zorunda kalabilirsin.

Rüyada kuran okuyan erkek sesi duymak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuran okunması duymak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, kederleneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak malını ve parasını sağlama alacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret eder.

Rüyada kuran okunduğunu duymak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Rüyada kuran okunmasını duymak bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde kuran okunduğunu duymak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerim okunduğunu duymak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada kuran okunurken duymak kısmetlerin artacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments