Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran kelimesini duymak

Rüyada kuran kelimesini duymak

Rüyada kuran kelimesini duymak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, zorluklarının son bulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine delalettir.

Rüyada kuran kelimesini duymak gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada kuran kelimesi duymak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran kelimesini duymak çok büyük zorluklar çekeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işarettir.

Rüyada bir kelime duymak dileklerin yerine geleceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada namaz kelimesini duymak bereketin eksileceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, komşular tarafından kötülenileceğine tabir olunur.

Rüyada cennet kelimesi duymak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada arapça kelime duymak kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arapça kelimeler duymak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, bekarsa evleneceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalettir.

Rüyada yüzük kelimesini duymak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments