Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kelime duymak

Rüyada bir kelime duymak

Rüyada bir kelime duymak kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, verilen emeğin boşa gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, terfi alamayacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına yorulur.

Rüyada bir kelime duymak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Rüyada azrail kelimesini duymak yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kendisine olan güvenin artacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada arapça kelimeler duymak mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, tebrik edileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bir kelime duymak umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, maddi zararının giderileceğine inanılır.

Rüyada cennet kelimesi duymak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada seni seviyorum kelimesini duymak huzurunun da yerine geleceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada arapça kelime duymak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, evi yoksa ev alacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyü kelimesi duymak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran kelimesi duymak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments